Hoe werken wij?

Vrijblijvend gesprek

U heeft een idee, wens of vraag en wilt die aan ons voorleggen. Bel of mail even en we komen bij u langs voor een gesprek – geheel vrijblijvend. Een aantal vragen kunnen we direct beantwoorden, maar voor een diepgaander advies gaan we echt even om de tafel zitten. Om samen met u af te stemmen wat u wel en niet wilt,  welk type tuin u in gedachten heeft, wat het beste bij u past, welke tuin optimaal aansluit bij uw woning etc. etc. Zo krijgen we samen een helder beeld van uw wensen en mogelijkheden.

Flexibiliteit. Daar houden we van.

Ontwerp & Offerte

Na het oriënterende gesprek gaan we direct aan de slag om uw en onze ideeën op papier te zetten en uit te tekenen in een ontwerp, zo u wenst vergezeld van een beplantingsplan. Hierin krijgt wat besproken is vorm en kunt u alvast zien hoe uw tuin gaat worden. Zo nodig tonen we foto’s om planten en materialen voor u te visualiseren. Natuurlijk bespreken we het ontwerp gedetailleerd met u en kunt u nog wijzigingen aanbrengen, zo u wilt.

Het uitgetekende ontwerp wordt vergezeld van een duidelijke offerte. Hierin wordt op transparante wijze aangegeven wat u wanneer van ons kunt verwachten en welke kosten hieraan zijn verbonden. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Duidelijke afspraken. Daar houden we van.

Uitvoering & Oplevering

Indien alles u duidelijk is en u akkoord gaat met ons voorstel, ondertekent u de offerte en gaan we de benodigde materialen en beplanting bestellen. Bij de beste leveranciers, dat spreekt vanzelf. Gelukkig zijn we dichtbij Boskoop gevestigd, maar zo nodig bestellen we plantmateriaal door het hele land.

Tuinelementen als bijvoorbeeld een pergola, vijver, of veranda worden vaak gedeeltelijk in onze werkplaats gemaakt en op locatie bij u geïnstalleerd. Wij zorgen ook voor beregening, elektrabekabeling en plaatsing van de armaturen of terrasverwarming. We werken met vaklieden voor elk onderdeel en het proces wordt strak gevolgd. Zodat u krijgt wat u heeft gevraagd.

Als alles klaar is, evalueren we gezamenlijk of het eindresultaat naar wens en afspraak is bereikt. Wij hebben pas opgeleverd als u 100% tevreden bent.

Kwaliteit. Daar houden we van.

Neem nu contact met ons op voor een afspraak!